Kristen Bicknell dan partypoker Tamatkan Tawaran Penajaan
togel

Kristen Bicknell dan partypoker Tamatkan Tawaran Penajaan

Terdapat satu hari apabila tajaan poker diedarkan seperti kupon untuk kon ais krim percuma di Dairy Queen. Tawaran ini biasanya merangkumi bilik poker dalam talian yang membayar pembelian pemain untuk kejohanan, dengan pemain menahan akhir perjanjian mereka dengan “menampal” dalam memakai Totobet HK logo bilik poker dan bermain dalam permainan dalam talian di tapak penaja . Apabila “Black Friday” melanda pada tahun 2011, tajaan poker tersebut menjadi kering, terutamanya untuk pemain AS kerana warganegara mereka tidak lagi boleh bermain di mana-mana bilik dalam talian terbaik di dunia.

Oleh itu, untuk mendapatkan tajaan dari bilik poker utama adalah sesuatu yang akan diusahakan oleh ramai pemain. Walau bagaimanapun, situasi dengan partypoker dan bintang poker Kristen Bicknell telah berjalan lancar (yang tidak diketahui). Ia diumumkan oleh Bicknell melalui suapan twitternya pada hari Jumaat bahawa dia dan partypoker telah berpisah.

Tiada Penunjuk Mengapa

Dalam Tweetnya, Bicknell sama sekali tidak memberikan alasan untuk dia keluar dari partypoker, di mana dia telah menjadi ahli tajaan Team partypoker selama empat tahun. Walaupun dengan pengumumannya, Bicknell menyatakan bahawa terdapat beberapa bidang permainan yang dia akan kekal sebagai penyokong vokal di Kanada asalnya dan di seluruh dunia. Bicknell tidak menyatakan sama ada perjanjian lain sedang dalam kerja-kerja dengan syarikat lain.

Ia adalah masa yang sangat huru-hara untuk Bicknell pada masa ini. Pada bulan Mei, dia menerima lamaran perkahwinan teman lelakinya, rakan profesional poker Alex Foxen. Walaupun dengan persiapan perkahwinan, meninggalkan partypoker stabil pada ketika ini – dan terutamanya dengan Siri Poker Dunia hampir, yang mana Bicknell jelas akan memanfaatkan perjanjian penajaannya – nampaknya ia bukanlah idea yang terbaik.

Kejayaan Cemerlang Pada Masa Lalu

Bicknell telah mencapai kejayaan yang luar biasa dalam beberapa musim penuh kejohanan poker yang lalu. Pada 2017, Bicknell membuat gelombang pertamanya dalam dunia poker kejohanan, memperoleh pendapatan lebih Result HK $500,000. Bicknell akan menutup tahunnya dengan kemenangan dalam acara awal di Five Diamond World Poker Classic Jelajah Poker Dunia di Las Vegas.

Itu hanya menyediakannya untuk pembukaan besar-besarannya pada 2018. Bicknell akan memecahkan markah jutaan dolar dalam kemenangan kejohanan pada tahun itu ($1,095,611, tepatnya, dengan pujian kepada pangkalan data The Hendon Mob) dan dia akan terus meningkatkan kemahirannya. Pada tahun 2019, Bicknell memperoleh hampir $2.5 juta untuk kerjanya pada felt, termasuk kemenangan dalam siri Poker Masters 2019 dalam acara No Limit Hold’em $25,000 untuk $408,000.

Semua kejayaan ini telah menjadikan Bicknell sebagai salah seorang wanita yang paling terkenal di dunia poker. Dia telah memenangi tiga anugerah Pemain Terbaik Wanita Terbaik Global Poker Awards dan memenanginya dengan margin yang luas. Dengan penggantungan anugerah pada 2020, dia kekal sebagai Data SGP pemegang gelaran bertahan, begitu juga tunangnya, Foxen Pemain Terbaik GPI dua kali.

COVID telah memberi impak yang besar pada permainan kejohanan langsung Bicknell, yang boleh menjadi apa yang memberi kesan dengan penajaan partypokernya. Bicknell memang menjaringkan gelang Poker Siri Dunia dalam memenangi acara di GGPoker untuk lebih $350,000, tetapi itu bukan di pangkalan rumahnya di partypoker, yang mungkin telah menyebabkan beberapa ketegangan. Pada tahun 2021 setakat ini, Bicknell telah memperoleh sedikit lebih daripada $179K, dengan pendapatan kerjaya lebih daripada $5.2 juta .

Bicknell tidak memberikan sebarang petunjuk tentang apa yang akan berlaku seterusnya untuk kerjaya pokernya. Buat masa ini, WSOP yang akan datang pada bulan September (kami berharap) dan perkahwinan yang akan datang dengan Foxen akan menjadi sangat penting.