Beasiswa Keragaman Penghargaan ECA kanggo Loro Calon
toto

Beasiswa Keragaman Penghargaan ECA kanggo Loro Calon

European Casino Association wis dianugerahi beasiswa kanggo loro calon pantes kanggo Beasiswa Bhinéka ECA taun iki , program taunan didhukung dening AGEM, Clarion lan UNLV International Gaming Institute.

Pengembalian Program Pengembangan Eksekutif ECA
Beasiswa Keragaman saiki ana ing taun kaping lima lan mbukak kanggo kabeh Hongkong Pools karyawan anggota ECA. Kandidat sing sukses bisa melu Program Pembangunan Eksekutif (EDP) ing Lake Tahoe, Nevada, kanthi pribadi. Beasiswa kasebut nyakup kabeh biaya sing ana gandhengane karo program kasebut, ngidini para pelanggan nggedhekake cakrawala.

EDP ​​wis watara kanggo liwat telung puluh lan saiki cemented minangka titik referensi kanggo eksekutif gambling kabeh ndonya. Program kasebut mulang akeh katrampilan utama, kayata kepemimpinan, manajemen lan pamikiran strategis. Kajaba iku, mbantu wong ketemu eksekutif industri liyane lan nuduhake pengalaman.

Saiki ing taun kaping lima, beasiswa ECA sing diprogram wis misuwur ing kalangan eksekutif kasino Eropa sing ngakoni sinau luwih akeh sing ditawakake Program Pembangunan Eksekutif kanggo peran saben dinane karyawan sing kerja keras.

Per Jaldung, ketua, ECA
Edisi Beasiswa Keragaman ECA taun iki wis menehi beasiswa kanggo rong pelamar saka industri kasino Eropa. Pemenang dipilih dening juri, sing kalebu ECA, Clarion, AGEM lan UNLV. Sing pisanan yaiku Kirsi Karola Lagus , anggota Veikkaus Finlandia. Kapindho Celine Alberola saka Casino de Monte-Carlo ing Monaco.

Loro Wanita Dianugerahi Beasiswa
Loro-lorone pemenang beasiswa ngomong babagan karep lan tujuane. Lagus ujar manawa dheweke seneng ngembangake awake dhewe lan organisasi sing digarap. Weruh kemajuan sing ditindakake dheweke mesthi seneng.

Aku rumangsa semangat kanggo terus-terusan ngembangake awake dhewe lan organisasi sing dakgarap. Wutah pola pikir, ketulusan ing interaksi lan wani ngadhepi kasunyatan kanthi pendekatan positif minangka perkara sing daktresnani.

Krisi Karola Lagus
Sauntara kuwi, Alberola ngupaya kanggo menehi motivasi marang kanca-kancane kanthi nuduhake pengalamane lan nyurung dheweke supaya bisa kerja Demo slot gratis keras.

Muga-muga bisa menehi inspirasi marang anggota timku kanthi nuduhake pengalaman lan kanthi mangkono menehi dorongan anyar, sumber kohesi lan pangembangan pribadi.

Celine Alberola
Hermann Pamminger, sekretaris jenderal ECA, ujar manawa industri adhedhasar tanah minangka industri pribadi. Mula, dheweke seneng ndeleng Program Pengembangan Eksekutif bali.

Kanthi marem banget yen ECA wis menehi rong beasiswa keragaman ing 2022, kanthi regane € 12,000 saben, minangka ganjaran kanggo dedikasi lan fokus Result Sidney karir saka rong profesional kasino sing bakal entuk kawruh lan wawasan unik saka EDP kanggo digunakake ing peran saben dina.

Hermann Pamminger, sekretaris umum, ECA
Pamminger nyimpulake yen ECA bakal ngetutake karir Alberola lan Lagus kanthi kapentingan gedhe.